Close window

Jeg anbefaler Bjørn Smulders på det sterkeste, basert på egenerfaring i rekrutteringsprosess. Bjørn opptrer høflig og profesjonelt under alle faser i prosessen, fra første håndtrykk til siste tilbakemelding. Bjørn er dyktig til å lytte og forstå kandidat, noe som gjenspeiles i de spørsmål han stiller. Under dyptgående intervju sammen med arbeidsgiver skapte Bjørn en indre ro i meg som bidro sterkt til å få det beste ut av meg som kandidat. Selv om omstendigheter hos arbeidsgiver førte til at det ikke ble ansatt en salgsdirektør denne gangen, så er jeg takknemlighet for prosessen.

Det har vært en sann glede å bli kjent med deg Bjørn!

Få tilsendt via e-post fem utrolig gode tips og råd om HVA du MÅ GJØRE FOR Å ANSATTE DE SOM ER BEST FOR DITT FIRMA .

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed.
Les rettningslinjer for GDPR
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Close window

Rekruttering til små mellomstore bedrifter

Vårt kundeløfte til deg!

Finner personene du mangler.

Det er et løfte som forplikter, og er basert på vår historikk!

Du kan trygt velge oss fordi vi:

Løser dine rekrutteringsbehov
Er lyttende
Løfter samarbeid, prestasjoner og konkurranseevne
SKROLL OG SE MER
SEND INN DITT SPØRSMÅL
Takk for ditt spørsmål.
vi kommer tilbake til deg om kort tid.
Oops! Prøv igjen! noe gikk galt
Våre løsninger på dine behov.

Vi tilbyr rekruttering fra A til Å, som i praksis betyr at vi gjør hele jobben for deg, frem til det at din neste drømmeleder eller -medarbeider er på plass. Små og mellomstore bedrifter har sjelden egne rekrutteringsspesialister, -systemer eller kvalifisert personale til å håndtere personlighets- og evnetester samt en drøss med henvendelser og intervjuer. Rekruttering blir da fort et ork som tar mye fokus og tid fra å løse bedriftens egentlige kjerneoppgaver. I tillegg har mange erfart store tap og høy frustrasjon forbundet med egne feilansettelser. Med en erfaren konsulent fra oss får du tilgang til spisskompetansen, verktøyene og kapasiteten du trenger for å finne din neste velfungerende leder eller spesialist. Gjennom en metodisk kartlegging av bedriftens situasjon og strategi, samt stillingsbeskrivelse og kravspesifikasjon, skaffer vi oss det utgangspunkt vi trenger for å løse din rekruttering. Så kan det være godt å vite at vi benytter Veritas-sertifisert testverktøy.

LUKK TEKST

Rekruttering a-Å

Vi tilbyr rekruttering fra A til Å, som i praksis betyr at vi gjør hele jobben for deg, frem til det at din neste drømmeleder eller -medarbeider er på plass. Små og mellomstore bedrifter har sjelden egne rekrutteringsspesialister, -systemer eller kvalifisert personale til å håndtere personlighets- og evnetester samt en drøss med henvendelser og intervjuer…

Les mer >
1
TILBAKEMELDING FRA KUNDE

Bjørn er veldig dyktig på å følge opp prosessen fra A til Å, og er en god støttespiller underveis. Han har et stort nettverk som er meget nyttig, og han benytter testverktøy som viser seg å stemme meget bra. Han har hjulpet meg med 4 ansettelser så langt, og jeg nøler ikke med å bruke han igjen. Bjørn er alltid blid og positiv, har god energi og skaper en god atmosfære i intervjusituasjonene.

Anne Engebretsen
MultiOptikk as

Når du selv har kandidatene og ønsker en «second opinion» vil en nøye gjennomarbeidet utvelgelsesmetodikk som vår være til uvurderlig hjelp i ansettelsesprosessen. Dette inkluderer bl. a. analyse av stillingsprofil og kravspesifikasjon, personlighets- og evnetesting, valideringssamtale med kandidater basert på testresultatene, gjennomføring av strukturerte referanseintervjuer samt deltakelse i finaleintervju hvis ønskelig. Til slutt gir vi råd og anbefalinger slik at du trygt kan velge den best egnede personen til stillingen.

LUKK TEKST

KANDIDATVURDERING

Når du selv har kandidatene og ønsker en «second opinion» vil en nøye gjennomarbeidet utvelgelsesmetodikk som vår være til uvurderlig hjelp i ansettelsesprosessen. Dette inkluderer bl. a. analyse av stillingsprofil og kravspesifikasjon, personlighets- og evnetesting, valideringssamtale med kandidater basert på testresultatene, gjennomføring av strukturerte

Les mer >
2
TILBAKEMELDING FRA KUNDE

Erfaringen med Bjørn er at han har gitt oss en trygghet i prosessen med å vurdere nøkkelmedarbeidere i våre rekrutteringsprosesser. Han er lett å samarbeide med og leverer det han lover. Jeg kan anbefale Bjørn til andre som har behov for profesjonell bistand i ansettelsesprosesser.

Trond Hagesæther
Eiendomsverdi as

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs for ledere og andre som deltar i rekrutteringsprosesser. I tillegg har vi gleden av å være Hovedorganisasjonen Virkes samarbeidspartner på kurs i rekruttering for medlemsbedriftene. Våre rekrutteringskurs gjør deltakerne bedre i stand til å; - gjennomføre profesjonelle og treffsikre rekrutteringsprosesser - ivareta bedriftens omdømme gjennom gode kandidatopplevelser - utarbeide gode stillingsanalyser og kravspesifikasjoner - styrke sin kompetanse mht. intervjuteknikk og spørsmålsstilling - utføre strukturerte og kompetansebaserte intervjuer - være mer bevisst mht. fallgruver og farer for feilansettelser - bli dyktigere mht. referanseinnhenting - kort sagt lære hvordan man velge ut den beste kandidaten. Våre kurs er praktisk lagt opp, og deltakerne får en rikholdig verktøykasse til bruk i egen rekruttering. Praktisk trening og personlig veiledning.

LUKK TEKST

RekrutteringSKURS

Vi tilbyr bedriftsinterne kurs for ledere og andre som deltar i rekrutteringsprosesser. I tillegg har vi gleden av å være Hovedorganisasjonen Virkes samarbeidspartner på kurs i rekruttering for medlemsbedriftene.

Les mer >
3
TILBAKEMELDING FRA KUNDE

Jeg deltok på Björns kurs i rekruttering og intervjuteknikk og syntes dette var veldig nyttig. Han er en energisk og inspirerende foreleser, og hans råd hjalp meg i min egen jobb når jeg rekrutterte nye ansatte.

Elisabeth Schilling
Marine Service Int. as

God ledelse fører til styrket engasjement, måloppnåelse og økt verdiskapning i virksomheten. I våre programmer får ledere større selvinnsikt kombinert med forskningsbasert og praktisk kunnskap til bruk i rollen som leder. Dette fører til styrkede kommunikasjonsferdigheter og fremgang i lederrollen. Basert på bedriftens strategi, mål og verdier, samt ledernes behov, ønsker og utfordringer, tar vi frem et skreddersydd program som løfter ledelsesferdigheter, engasjement og prestasjoner til et høyere nivå. Tilbakemeldingene som går igjen er "engasjerende, involverende, lærerikt og konkret!". Vil du heller delta på et kort og åpent dagskurs anbefales "Teamledelse", som vi gjennomfører for Hovedorganisasjonen Virke, og som ledes av Bjørn Smulders.

LUKK TEKST

Lederutvikling

God ledelse fører til styrket engasjement, måloppnåelse og økt verdiskapning i virksomheten. I våre programmer får ledere større selvinnsikt kombinert med forskningsbasert og praktisk kunnskap til bruk i rollen som leder. Dette fører til styrkede kommunikasjonsferdigheter og fremgang i lederrollen

Les mer >
4
TILBAKEMELDING FRA KUNDE

Bjørn tok frem kurset «Teamledelse» for oss i 2009. Det har siden dess vært en stor suksess og han videreutvikler det stadig. Bjørns evne til å inspirere, engasjere og utfordre deltakerne er gjengangere i de gode tilbakemeldingene fra kursene. I tillegg gjennomfører han skreddersydde programmer for våre kunder og fasiliterer ledernettverk for oss på en utmerket måte

Ann Iren Reierskog
Virke
Kundeopplevelse

Jeg vil gjerne anbefale Bjørn.
Han er en stødig, kunnskapsrik og oppmuntrende rekrutterer å jobbe med!

Birgitte Espeland | Direktør Kistefos-museet
Kandidatopplevelse

Jeg anbefaler Bjørn Smulders på det sterkeste, basert på egenerfaring i rekrutteringsprosess.

Bjørn opptrer høflig og profesjonelt under alle faser i prosessen, fra første håndtrykk til siste tilbakemelding.  Les mer >
Terje Karlsen | Kandidat til lederstilling

Vi lytter til deg og skreddersyr løsningen til ditt rekrutteringsbehov!

Intet oppdrag er ubetydelig og ingen kunde for liten. Vi er spesialisten for små og mellomstore bedrifter, og har samme tilgang til de beste testene, rekrutteringssystemene og digitale markedsføringsspesialistene som de store i bransjen. Vi tar deg og ditt behov på største alvor, og er kontinuerlig tett på. Du skal alltid føle at du blir prioritert hos oss og får god oppfølging.

Vel møtt for en prat!
Løs din rekruttering nå!

Hold deg oppdatert på nyhetsbrev med nyttige tips og gode tilbud!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Din Rekruttering AS - Logo

30 år i det norske markedet borger for et stort nettverk, høy kompetanse, gode løsninger samt fornøyde
kunder og kandidater. Vi er rekrutteringsspesialisten for små og mellomstore bedrifter som skal ansette ledere
og spesialister. Derfor er vi alltid tett på, med høy tilgjengelighet, rask responstid, stor fleksibilitet og åpenhet.

I dialogen er vi lyttende, humørfylte og løsningsorienterte.
Din Rekruttering samarbeider med noen av bransjens beste aktører innen innovativ digital rekruttering, moderne rekrutteringssystemer samt Veritas-godkjente personlighets- og evnetester i verdensklasse.
Samlet sett gjør dette at vi «Finner personene du mangler».

BJØRN SMULDERS

Rekrutteringsspesialist | EIER
MOBIL:     9099 1280

Erfaring fra rekruttering av ledere og medarbeidere siden 1987. Bjørn har bistått både internasjonale konsern og små familiebedrifter. God og respektfull kandidathåndtering praktiseres til glede for både kandidater og kundebedrifter. Bjørns suksess er tuftet på god forretningsforståelse, kundebehandling og «people skills», noe som har resultert i lange og tette kundeforhold.

Kunnskapsrik sparringspartner takket være lang erfaring som organisasjonskonsulent og solid utdanning. Master innen ledelse og HR: BI, Markedsøkonom: IHM og Master NLP Coach. Egen arbeidserfaring som kundebehandler, selger, lærer, konsulent, leder og fasilitator av treningsprogrammer for ledere og team.  Erfaren med organisasjonskartlegginger.

Din Rekruttering AS - Logo
Besøksadresse:
Karl Johans gate 16, Oslo
Postadresse:
Tørnveien 2B, 0936 Oslo
+47 90 99 12 80
FacebookLinkedin
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright © 2024 Din Rekruttering
Design & Programmering av Sanzero Designbyrå