Få tilsendt via e-post fem utrolig gode tips og råd om HVA du MÅ GJØRE FOR Å ANSATTE DE SOM ER BEST FOR DITT FIRMA .

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed.
Les rettningslinjer for GDPR
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Close window

GDPR Din Rekruttering

ABONNERE PÅ NYHETSBREV

Din Rekruttering sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder veiledning, nyhetssaker og kampanjer. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg.
E-postadressen lagres i en egen database driftet av vår databehandler Mailchimp og Webflow, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken "meld deg av nyhetsbrev" på nyhetsbrev eller ved å kontakte oss.
Din Rekruttering behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet. Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Dine detaljer vil bli videresendt til Din Rekruttering administrator. Opplysningene du har oppgitt vil bli brukt til dette og godkjente formål.
Open
Takk! Din melding er nå sendt.
Oops! Her gikk noe galt! sjekk om alt er riktig.

I Eiendomsverdi har vi gjennom flere år støttet oss på Bjørn i vårt rekrutteringsarbeid.
Systematisk og god faglig tilnærming til rekrutteringsprosessen har gitt oss vellykkede ansettelser for både selskapet og de nyansatte.

Espen Relbo Forretningsutvikler, Eiendomsverdi AS

I forbindelse med rekruttering av lederstillinger har Sydvaranger Drift AS benyttet seg av tjenestene til Bjørn Smulders. Tjenestene ble utført på en profesjonell måte, og vi var svært fornøyd med det gode samarbeidet gjennom hele rekrutteringsprosessen og ikke minst det personlige engasjementet Bjørn og hans kolleger utviste.

Anita Kurthi HR Manager, Sydvaranger Drift AS
Din Rekruttering AS - Logo
Besøksadresse:
Karl Johans gate 16, Oslo
Postadresse:
Underhaugsveien 30 F, 1358 Jar
+47 90 99 12 80
FacebookLinkedin
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright © 2022 Din Rekruttering
Design & Programmering av Sanzero Designbyrå