Personvernet ditt er viktig for oss, og denne personvernerklæringen beskriver hvordan Din Rekruttering AS (heretter kalt «vi») samler inn og bruker personopplysninger. Personvernerklæringen baserer seg på lovverket i Norge, hvor Din Rekruttering AS holder til.

Innsamling av informasjon  
 
· Informasjon fra registrering av CV og oppdatering(er) av profilen via “min side”, samtIP-adresse.
· Hvis du søker på stilling eller registrerer din profil gjennom “Søk med LinkedIn”-funksjonen eller “Søk med jobreg”-funksjonen så vil systemet hente inn tilgjengelig informasjon fra profilen din i den tjenesten du autentiserer med, og denne informasjonen blir da lagret på din profil.
· Vi samler inn data i aggregert form for besøkende av siden, for eksempel trafikkdata, lokasjonsdata etc.
· I noen tilfeller vil vi lagre e-post korrespondansen når du kontakter oss.
· I noen tilfeller lagres resultater fra evt. tester og fra referanse innhenting dersom dette er foretatt ifm. din søknad til en stilling.

Hvordan informasjonen brukes

Informasjonen som samles inn brukes hvor det er nødvendig for å:
· Levere våre tjenester til deg og å kommunisere rundt disse tjenestene med deg.
· Gjøre en vurdering av dine kvalifikasjoner og fasilitering i forbindelse med nåværende og fremtidige rekrutteringsoppdrag.
· Informere om relevante muligheter og ytelser vi tilbyr.
·  Overholde lovmessige forpliktelser.
· Innhenting av IP-adresse gjøres av sikkerhetsmessige hensyn, slik at du som kandidat kan få oversikt over hvilke IP adresser som har logget inn på din konto.

Behandlingsansvarlig og databehandler

Din Rekruttering AS er behandlingsansvarlig, og er den aktør som eier data som blir lagt inn i systemet. Som databehandler står Recruitment Manager AS for systemløsningen, og utvikler, drifter samt vedlikeholder systemet hvor dataen din ligger. Recruitment Manager AS benytter underleverandører til å utføre databehandler oppgaver. Det foreligger en egen databehandleravtale mellom Din Rekruttering AS og Recruitment Manager AS som regulerer hvilken informasjon databehandler har tilgang til og hvordan informasjonen skal behandles.
 

Tredjeparter
Din Rekruttering AS vil som sagt kunne behandle dine personopplysninger. Opplysninger om deg vil også kunne bli presentert for kunder og andre samarbeidspartnere av Din Rekruttering AS, i de tilfeller der behandlingsansvarlig eller databehandler er forpliktet å gjøre dette som følge av lovpålagte krav. For å kunne bruke dataen din på en effektiv måte, og for å tilby deg de beste tjenestene, er det i enkelte tilfeller nødvendig å sende opplysninger til tredjeparter. Disse tredjepartene har separate og uavhengige retningslinjer for personvern. Din Rekruttering AS har ikke ansvar for innholdet og aktivitetene til de tilknyttede tjenestene. Likevel ønsker vi å beskytte integriteten til tjenestene vi leverer, og tar gjerne imot tilbakemeldinger på disse områdene.

Innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger
Som registrert i systemet har du rett til å kreve innsyn, retting og sletting som beskrevet i personopplysningslovens § 18 samt §§ 27 og 28. Kravet skal besvares kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Hvis du ønsker å trekke tilbake din aksept så gjøres det ved å at du sletter din egen profil. Som kandidat kan du når som helst slette din egen profil ved å gå inn i “Dinprofil” i systemet, eller ved å ta kontakt med Din Rekruttering AS for bistand med det. Fra din profil kan du også endre på informasjon du har lagt inn på din profil i systemet. Ønsker du innsyn i informasjon som DinRekruttering AS har om deg, eller dersom du har spørsmål eller innspill til vår behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss ved å sende en epost til post@dinrekruttering.no.  

Din Rekruttering AS - Logo
Besøksadresse:
Karl Johans gate 16, Oslo
Postadresse:
Tørnveien 2B, 0936 Oslo
+47 90 99 12 80
FacebookLinkedin
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright © 2024 Din Rekruttering
Design & Programmering av Sanzero Designbyrå