Rekruttering til små mellomstore bedrifter

Når du trenger å være
i de beste hender til
å finne nye kandidater

Spesialister på å finne dyktige ledere og medarbeidere til små og mellomstore bedrifter, med kompetansen, metodikken og kandidatene for å løse alle dine rekrutteringsbehov. Vi yter topp kundeservice, slik at du og ditt oppdrag slipper å drukne i mengden.

SKROLL OG SE MER
SEND INN DITT SPØRSMÅL
Takk for ditt spørsmål.
vi kommer tilbake til deg om kort tid.
Oops! Prøv igjen! noe gikk galt

Få tilsendt via e-post fem utrolig gode tips og råd om HVA du MÅ GJØRE FOR Å ANSATTE DE SOM ER BEST FOR DITT FIRMA .

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed.
Les rettningslinjer for GDPR
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Close window

Hva betyr dette for deg?

Det er vanskelig å finne samt velge ut de best egnede hodene, og det er lett å la seg lures. Har du råd til å risikere mellom 500.000 og 1 million på bunnlinjen grunnet en feilansettelse? Med over 30 års erfaring som bedriftseier og konsulent vet vi hva som skal til for å lykkes med din rekruttering.

Vi gjør det som skal til for å løse ditt oppdrag - uansett! Dette har ført til en kundeportefølje med svært fornøyde og lojale kunder. Samtidig er det godt å kunne være trygg på at din bedrifts omdømme blir godt ivaretatt ved at dine kandidater får god behandling og blir respektert i våre prosesser.

Rekrutteringsprosessen

hvordan jobber
vi for deg?

I møte med deg blir vi kjent med kultur, strategi, stilling, oppgaver, mål og krav til søkere. dette gir et godt fundament for den videre prosessen.

1
Rekrutteringsprosessen

Kartlegging og analyse:

I møte med deg blir vi kjent med kultur, strategi, stilling, oppgaver, mål og krav til søkere. Dette gir et godt fundament for den videre prosessen.

2
Rekrutteringsprosessen

Kandidatfangst:

Gjennom annonsering, digital markedsføring og/eller aktivt søk og headhunting i markedet som helhet, finner vi også interessante kandidater som vanligvis ikke leser stillingsannonser. De mest interessante kandidatene kontaktes raskt, for ikke å miste dem.

3
Rekrutteringsprosessen

Søknader og grovsortering:

Hvem ønsker vi å gå videre med, og kalle inn til intervju? Hvem vil vi sette på vent? Hvem skal vi høflig takke nei til?

4
Rekrutteringsprosessen

UTVELGELSE:

Basert på en grundig kartlegging evaluerer vi hvilke kandidater som passer best til dine åpne stillinger. Vi benytter strukturert og kompetansebasert intervju, personlighetstest, evnetester, vurdering av jobbpreferanser, valideringssamtale med kandidat, CV, søknad, attester, nettsøk, referanseintervju samt caseløsning/-presentasjon. Alt i tett dialog og samarbeid med deg.

5
Rekrutteringsprosessen

KANDIDATPRESENTASJON OG OPPFØLGING:

Du får møte de vi har vurdert å passe best inn i gjeldende kultur, til å rapportere til aktuell leder og med de kompetanser, personlighetstrekk, mål og oppgaver som er definert i stillingen. Vi er tett på deg hele veien som rådgiver. Etter ansettelsen gjennomfører vi oppfølgingssamtaler med nyansatt og dennes leder, for å kvalitetssikre ansettelsen. Hos oss er din rekruttering i gode hender!

Er det vanskelig å finne
kvalifiserte kandidater?

Gjør som mange andre - Gjør det enkelt!
Spar tid til å løse dine kjerneoppgaver, og la oss håndtere din rekruttering for deg!

Er det vanskelig og tidskrevende
å finne de du ønsker å snakke med?

Svaret er oftest: «Ja!». Kampen om morgendagens stjerner er hard. De beste hodene vet sin verdi, og er ofte i direkte kontakt med gode arbeidsgivere - før du rekker å treffe dem med din evt. annonse. OK, det er mulig at vi skal annonsere… OG da skal annonsen treffe målgruppen, både på de tradisjonelle plattformene og digitalt. I tillegg headhunter vi de beste for deg, et detektivarbeid du ikke har tid til (og kanskje ikke bør gjøre ;-)
Spar tid og penger med din rekruttering og finn de beste hodene!

Slik jobber vi for deg

Målrettet
Hardt
24/7
Med godt humør
Inntil oppdraget er løst
og du er fornøyd!
KONTAKT OSS NÅ!

Vi har benyttet Bjørn Smulders til rekruttering av ledere. Tjenestene ble utført på en profesjonell måte og vi var svært fornøyd med det gode samarbeidet gjennom hele prosessen.

Anita Kurthi | HR Manager Sydvaranger Drift AS
Løs din rekruttering nå!
Din Rekruttering AS - Logo
Besøksadresse:
Karl Johans gate 16, Oslo
Postadresse:
Underhaugsveien 30 F, 1358 Jar
+47 90 99 12 80
FacebookLinkedin
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright © 2022 Din Rekruttering
Design & Programmering av Sanzero Designbyrå